Om os

Billigt-sejlertøj.dk er en nyopstartet forretning med et klart mål om at tilbyde sejlertøj til halvdelen af prisen af, hvad man normalt vil betale andre steder i Danmark. Vi mener nemlig, at sejlertøj generelt er alt for dyrt, men forstår samtidig vigtigheden af god kvalitet. Vi er ikke gået på kompromis med kvaliteten af vores produkter og mener, at den er på niveau med kendte mærkevarebrands og på nogle områder endda bedre. Vi har testet vareprøver fra mere end 10 forskellige producenter, og den fabrik, vi har valgt at samarbejde med, producerer også for flere af de største sejlertøjsbrands.

Vi har valgt at have et begrænset udvalg til at starte med, så vi kan sælge til de bedst mulige priser uden at binde store summer af penge i lager og forskellige modeller. For nuværende har vi kun et offshore-sæt og en junior-model, som egner sig særdeles godt til kølbådssejlads i de nordiske farvande.

Vi håber, at du vil støtte vores forretning og vores ønske om at sælge sejlertøj billigt ved at lægge din næste bestilling hos os. Vi er klar til at svare på eventuelle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os via mail, telefon eller chat.

Omtale i Minbaad.dk

I forbindelse med vores launch i februar 2023, bragte MINBAAD.dk en artikel om vores virksomhed.
Artiklen blev bragt kort før vores deltagese i Fredericia Boatshow 2023, hvor vi blev taget rigtig godt imod.

Læs artikel på Minbaad.dk